
Bulut tabanlı ve yapay zeka destekli sosyal medya yönetim platformu RADAAR, TechOne’dan 5.9 milyon TL değerleme üzerinden tohum yatırım aldı. Mustafa Ercan Zırh tarafından kurulan yerli girişim, birden fazla sosyal medya hesabını tek bir noktadan yönetmeyi mümkün kılan teknolojisiyle dijital pazarlama dünyasına yenilikçi bir çözüm sunuyor.
Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube ve Pinterest gibi farklı sosyal medya kanallarını tek bir arayüzden kontrol edebilen kullanıcılar, RADAAR sayesinde içerik planlama, mesaj yönetimi, rakip takibi, raporlama ve analiz gibi işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Özellikle sosyal medya yöneticileri ve ajanslar için geliştirilen platform, farklı markalar için özel çalışma alanları oluşturarak hesapların ayrı ayrı yönetilmesini ve performanslarının ölçülmesini sağlıyor.
RADAAR’ın sunduğu görüşmeler özelliği sayesinde tüm sosyal medya hesaplarındaki mesajlar tek bir gelen kutusunda toplanırken, dinleme özelliği markanız hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımları takip etmeye imkan tanıyor. Görev yöneticisi modülüyle ekip içi görev dağılımları yapılabiliyor ve süreçler organize şekilde ilerletilebiliyor. Ayrıca detaylı raporlama araçları sayesinde içeriklerin etkileşimleri analiz edilerek stratejik kararlar alınabiliyor.
Kurucu Mustafa Ercan Zırh, yatırım sonrası yaptığı açıklamada; “Sosyal medya ağlarının pazarlama süreçlerinde ne kadar kritik olduğunu biliyoruz. Bu ağlardaki hesapları tek tek yönetmek ciddi zaman ve emek isteyen bir süreç. RADAAR’ı, bu süreci merkezi ve kolay yönetilebilir hale getirmek amacıyla geliştirdik. Hedefimiz, kısa sürede global pazarda öncü bir sosyal medya yönetim platformu haline gelmek.” ifadelerini kullandı.
SaaS modeliyle çalışan ve her geçen gün gelişen özellikleriyle dikkat çeken RADAAR, aldığı yatırımla birlikte hem ürün geliştirme süreçlerine hız kazandırmayı hem de küresel pazarda daha güçlü bir konuma gelmeyi hedefliyor.

