CANLI

Bugüne kadar +7500 şirket kurulumu. +8500 EIN ve +6800 ITIN teslimi. +5500 gelir vergisi beyanı gerçekleşti. +63 şirket kurulumu devam ediyor.

Nevada LLC | Nevada’da Limited Şirket Kurmanın Avantajları

Nevada LLC

Birçok yatırımcı ve şirket sahibi Nevada LLC kurmayı tercih etmektedir. Yasal, vergi ve diğer iş danışmanları, iş yerleri başka bir eyalette olsa bile, müşterilerini Nevada’da LLC kurmaya yönlendirmektedir. Bu durum bazılarına garip gelebilir ancak doğru koşullarda bu strateji oldukça mantıklıdır. Nevada’da LLC kurmanın yasal ve mali avantajları, eyalet düzeyinde de önemli faydalar sağlamaktadır.

Son yıllarda Nevada LLC, birçok açıdan Delaware LLC’ler ile aynı düzeyde değerlendirilmeye başlanmıştır.

Nevada LLC’de Neredeyse Hiç Vergi Yoktur

Bir Nevada LLC kurduğunuzda, eyalet düzeyinde neredeyse hiç vergi ödemezsiniz. Bu avantajlar arasında şunlar yer alır:

•Kurumlar vergisi yoktur.

•Kişisel gelir vergisi yoktur.

•Gelir üzerinde imtiyaz vergisi yoktur.

•Damga vergisi yoktur.

•Emlak vergisi yoktur.

Elbette Nevada LLC kurmuş olsanız bile, başka bir eyalette yaşıyor ve işlerinizi başka bir eyalette yürütüyorsanız, bulunduğunuz eyaletin vergi yasalarına tabi olabilirsiniz. İşletme sahipleri ve yatırımcılar, bu durumu en avantajlı şekilde yönetmek için danışmanlarıyla birlikte hareket ederler. Biz de bu konuda size yardımcı olmaktayız. İhtiyacınız olduğunda bize ulaşabilirsiniz.

Nevada LLC, En Yüksek Gizlilik Standartlarına Sahiptir

Nevada LLC kurduğunuzda, eyaletin sunduğu en yüksek düzeyde gizlilik avantajlarından yararlanırsınız. Birçok eyaletten farklı olarak, Nevada LLC dosyalamalarında üye isimlerinin bir listesi gerektirmez. Bu, yatırımcıların avukat veya başka bir temsilci aracılığıyla isimsiz kalmalarını sağlar. Ayrıca, bir güven fonu aracılığıyla ek bir güvenlik seviyesi ekleyebilirsiniz.

Nevada LLC Varlık Korumalarını Güçlendirir

Nevada eyaletinde, sorumluluk yalnızca şirketle sınırlıdır. Bir yönetici, memur veya yönetici olarak, dolandırıcılık yapmadığınız sürece ya da şirket borçlarını kişisel olarak teminat altına almadığınız takdirde, şirketin yükümlülüklerinden sorumlu tutulmazsınız.

Ayrıca, Nevada eyaleti diğer eyaletlerin aksine şirketlerden varlıklarının bir listesini istememektedir. Bu da, IRS dışındaki hiçbir federal veya eyalet kurumu nezdinde sizinle ilişkilendirilecek varlık kaydınız olmayacağı anlamına gelir. Örneğin, teorik olarak Türkiye’de bir devlet memuru olsanız bile, Nevada LLC üzerinden varlıklarınızı gizli tutabilirsiniz.

Nevada LLC Kurmanın Diğer Faydaları

Nevada LLC kurmanın birçok avantajı bulunmaktadır. Örneğin ABD Hazinesi, LLC’lerin Serbest Enerji Tasarruf Bonoları ve Seriler I tasarruf bonolarına sahip olmasına izin vermektedir. Bu da sınırlı sorumluluk şirketlerinin yatırım konusunda ek avantajlar elde etmesini sağlamaktadır.

Sınırlı sorumluluk şirketleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve LLC aracılığıyla yatırım yapmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

________________________________________

Tel : +1 302 310 21 76

Amerikadasirket.com


Sosyal Medya Hesaplarımız
İnstagram

İlginizi Çekebilir

Sorularınızı sormak için mükemmel bir fırsat! Şimdi 15 dakikalık ücretsiz bir görüşme planlayın.